چگونه مشاور فروش خوبی باشیم؟

شما به عنوان فردی که شغل فروشندگی را انتخاب کردهاید، باید در کار خود خبره باشید. فروشند موفق تاثیر مستقیم با درآمد یک کسب و کار دارد.
یک مشاور فروش تاثیر گذار علاوه بر این که باعث افزایش فروش میشود، میتواند اعتماد و رضایت مشتریان را نیز به خود جلب کند و این امر باعث میشود شما بتوانید مشتریان هدف زیادی را برای کسب و کار داشته باشید.
در این محتوا میخواهیم بگوییم چگونه میتوان یک مشاور فروش موفق شد. با مدیران سنتر همراه باشید.
راههای تبدیل شدن به فروشنده موفق
وظایف مدیر فروش چیست؟ در ادامه به چند از ویژگیهای مهمی که یک مشاور فروش باید داشته باشد اشاره میکنیم.
1- بر روی شخصیت خریدار تمرکز کنید
شما به عنوان مشاور فروش به محض صحبت کردن با مشتری باید شخصیت آن را تحلیل کنید. فروشندههایی که بر روی شخصیت مشتریان خود تمرکز میکنند عمدتا در فروش موفق عمل میکنند. در مقابل افرادی که بر روی ویژگی شخصیتی کمتر دقت میکنند موفقیت کمتری کسب میکنند.
2- آمادگی قبل از ورود مشتری
مشاورین فروش موفق خود را قبل از آمدن مشتری آماده میکنند. همه اطلاعات لازمی که باید به مشتری بدهند را جمع آوری کرده تا در صورت پرسش از طرف مشتری بتوانند بدون معطلی پاسخ را بدهند. بدین صورت احتمال از دست رفتن مشتری را از بین میبرند.
3- فرآیند جذب مشتری
افرادی که در سمت مشاور فروش هستند میدانند چگونه باید مشتری هدف را جذب کنند؛ از این رو میتوانند اقدامات بی نقص را انجام دهند.
به طور مثال، مشاورِ فروشی را در نظر بگیرید که میتواند تعداد مشتریها را به مشتریها هدفمند تبدیل کند. یک مشاوره فروش خوب میداند باید از چه روشی توجه مشتری را به محصول جلب کند. از طرفی یک مشاوره فروش وجود دارد که میداند چگونه باید نظر مشتری را به محصول جذب کند؛ اما نمیتواند آنها را تشویق به خرید محصول کند. او باید نقاط ضعف خود را بشناسد تا بتواند آنها را پوشش دهد؛ این گونه است که میتواند به عنوان یک مشاور فروش خوب به فعالیت خود ادامه دهد.
4- شناخت محصول
به فروشندهای موفق میگویم که تمام اطلاعات از محصول خود را بشناسد و بتواند از پس هر سوالی که از طرف مشتری پرسیده میشود جواب دهد.
شما به عنوان مشاور فروش آنلاین باید تمام این ویژگیها را داشته باشید و بتوانید از پس هر سوالی بر بیاید.
5- بررسی کردن شرایط از دید مشتری
مشاور فروش زیرک، میداند برای آن که بتوان عملکرد موفق داشته باشد نباید به طور جدی به درآمد فکر کند. آنها در ابتدای راه باید تمام مسیرها را طی کنند و بتوانند مهارت این را کسب کنند تا خود را جای مشتری بگذارند و یا به طور کلی باقی مهارتهای فروش را فرا گیرند.
8- علاقه به شغل
علاقه شما به شغل فروشندگی میتواند یکی از ویژگیهای بسیار مهم و کاربردی باشد. اگر به کار خود علاقه نداشته باشید به جزئیات توجه نخواهید کرد و نمیتوانید مشاور فروش خوب و با استعداد شوید.
9- ارزش دادن به مشتری
شما زمانی میتوانید به عنوان یک مشاور فروش عالی فعالیت کنید که برای تمامیمشتریان خود ارزش قائل شوید.
زمانی که در فروشگاه حضور دارید مشتریان سوالهای متعددی میپرسند و شما باید به صبر و شکیبایی به تمام اون پرسشها پاسخ بدهید. اگر پیامی از جانب آنها دریافت میکنید در کمال احترام و صداقت پاسخ دهید، به مرور زمان خواهید دید چه تاثیری در فروش شما خواهد داشت.
10- تشخیص دادن مشتری واقعی
ممکن است بسیاری از مشتریان از نظر تجزیه و تحلیل بر روی کاغذ مشتری خوبی به نظر برسند؛ اما در واقعیت ممکن است چنین نباشد. مشاور فروشانی که به صورت حرفهای عمل میکنند، برای شناسایی مشتری که بد قلق هستند وقت زیادی میگذارد. او از نتیجه تحقیقات خود به این نتیجه میرسد که میتواند این دو تیپ را از یک دیگر تشخیص دهد.
مشتریانی که واجد شرایط باشند به طور معمول وفادار هستند و اگر بتوانید رضایت آنها را بدست آورید میتواند برای شما حکم بازاریاب را داشته باشد. بدین صورت که به هرکسی برسد از برخورد شما و ویژگیهای خوبی که دارید صحبت میکنند برند شما دهان به دهان میچرخد.
11- داشتن برنامه مشخص
اگر شما شخصیت کاریزماتیکی داشته باشید، مشتریان ناخودآگاه به شما جذب میشوند. این ویژگی در کنار این ساختار، زمانی موفق میتواند باشد که بسیار حرفهای عمل کند. فروشندگان بسیار موفق برای هر قدم خود برنامه ریزی میکنند. آنها با تجزیه و تحلیلها خود این پیشنهاد را میدهند که کدام بخش قوی است و کدام بخش نیاز دارد بیشتر بر رویش کار شود تا به بخش قدرتمندی تبدیل شود. این گونه است که شما مشاور فروش بسیار خبرهای خواهید شد.
12- به چالش کشیدن مشتریان
مشاورهای فروشی که از به چالش کشیده شدن توسط مشتریان فراری هستند و از زیر بار سوالات سخت آنها فرار میکنند، نمیتوانند فروشندههای موفقی باشند. اگر میخواهید در جایگاه یک مشاور فروش موفق قرار بگیرد باید تمام موارد را به خوبی یاد بگیرید و نگذارید مشتریان حس کنند شما در سمت یک فروشنده دچار نقص هستید. شما باید با زیرکی همه چیز را به نفع خود تمام کنید و در آخر آن کسی که به چالش کشیده شده است، مشتری باشد نه شما؛ در این صورت است که مشتری شما به مشتری هدف تبدیل شده و از شما خرید میکند.
دیدگاهتان را بنویسید